woensdag 16 augustus 2017

Ons interieur te koop (3)

We hebben te weinig muren in ons huis. Dit geweven wandtapijt kan ik dus jammergenoeg nergens kwijt. Ik vond het ooit eens op één van mijn strooptochten door tweedehandswinkels. Misschien is er wel iemand die deze exotische vogel wil adopteren voor een euro of 30? Afmetingen : 91 cm breed, 112 cm hoog. Mail me op hannedeheegher@gmail.com. UPDATE : TAPIJT IS DE DEUR UIT.
Van dit vrolijk krukje neem ik ook afscheid. Ik heb het zelf beschilderd bij wijze van test om aan een toog te zetten in onze keuken. Maar die toog is er nooit gekomen. Welke mooie poep wil dit krukje liefhebben in goede en kwade dagen? Ik vraag er maar 18 euro voor (de verf is niet helemaal in perfecte staat, zoals je ziet). Hoogte : 61 cm. Laat maar weten via hannedeheegher@gmail.com.