woensdag 23 december 2015

Ons interieur te koop (2)


Dit rieten rekje heeft ooit mijn hart gestolen, maar plaatsgebrek doet mij jammergenoeg afscheid nemen. Rieten meubels worden vaak als ouderwets afgeschilderd. En ja, er bestaat heel wat waar ik spontaan van naar het toilet moet lopen, maar soms zitten er echte juweeltjes tussen.

Deze kruk en stoel, bijvoorbeeld, vond ik in de kringwinkel en gebruikte ik om één van mijn Talloor-composities te decoreren. 
Deze sunburst spiegel vond ik ook tweedehands…
…en deze pauwenstoel kregen we van Shih’s ma. 
Nu staan al deze stukken verspreid over mijn huis, maar volgend jaar hopen we een nieuwe slaapkamer bij te bouwen en daar zou ik al mijn rieten verzamelstukken in willen verenigen. Ze combineren heel goed met een leuk junglebehangpapiertje en tropische kamerplanten.    

Maar ik kan niet alles houden! Dus gaat één van mijn geliefde stukken de deur uit. Ik vraag 18 euro voor dit rieten rekje, afhalen zal je moeten doen in Gent, nabij het UZ. De afmetingen zijn 89cm hoog, 58cm breed, 27cm diep. Verlang je nu al naar dit rekje? Stuur dan een mailtje naar hannedeheegher@gmail.com

Liefs,
Hanne