maandag 5 oktober 2015

Ons interieur te koop

We wonen klein en mijn verzamelwoede is groot. Dat is een probleem. Maar dat probleem ga ik oplossen. Allereerst neem ik afscheid van deze tweezit.

Ik had hem ooit tweedehands gekocht toen ik vrienden hielp met het decoreren van hun vakantiehuisje. De bedoeling was van mijn meubels daar te koop te zetten zodat de gasten die er verbleven de meubels ook konden aanschaffen. Maar wegens tijdsgebrek heb ik het concept nooit helemaal kunnen uitwerken en ondertussen is het vakantiehuisje veranderd in een winkelpand, dus moesten mijn meubels wijken.

De zetel is dus te koop en ik geef je er gratis en voor niks enkele decoreertips bij ;-)

***** Hij komt het best uit op een witte muur, want het is een drukke bloemenprint die wat rust rondom nodig heeft

***** Bij de decoratie kies je best voor natuurlijke elementen die in de wereld van de flora passen : houten kaders met vlinders, gedroogde bloemen, rieten meubels, ik heb er op deze foto een rieten spiegel bij gehangen.

***** Combineer hem ook met kamerplanten of hangplanten in macraméhangers. Enkele voorbeeldjes vind je op mijn Pinterest board “hanging plants” ***** Maak het wat exclusiever door gouden en beige elementen toe te voegen, dan wordt het royaler, denk maar aan de prachtige stijl uit de film Marie Antoinette van Sofia Coppola


De afmetingen van dit pareltje zijn : 138 cm breed, 95 diep en 80 hoog. Hij zit heel comfortabel, de kussens zijn lekker fluffy en je kan er makkelijk andere kussens bijleggen, hij blijft aanvoelen alsof de engeltjes je poep kussen.

Er zijn hoesjes bij om over de armleuningen te trekken zodat je die gemakkelijk kan wassen. Hij is ook licht om te vervoeren en heeft wieltjes die niet meer bewegen als er gewicht op komt te staan.
Update : de zetel heeft ondertussen al een nieuwe eigenaar gekregen.