zondag 6 september 2015

Bedankt #teamlulu !

Het #teamlulufeest zit er op. Het was een perfecte laatste zondag van augustus en helemaal zoals ik had gehoopt : zwoel weer, windstil en alles verliep volgens plan. Alleen had Lulu een uurtje vertraging door een uitgelopen middagdutje en had ik het liefst nog wat meer met de mensen gebabbeld, want sommigen heb ik enkel “hallo” of “salut” kunnen zeggen.

Maar wat een fantastische dag was het. Al die mensen die we zo graag zien, samen in dat idyllische decor. Zoiets vult je hart met liefde. Soms wou ik dat ik een kloon van mezelf had. Eén om iedereen te woord te staan en één die gewoon kon kijken en genieten van al die schoonheid. Gisteren ben ik door de foto’s gegaan die mijn papa genomen heeft van de dag en daar zag ik mensen uit verschillende vriendengroepen met elkaar babbelen, werelden die kruisten, collega’s die met familie praatten, buren naast vrienden naast verplegers naast dorpelingen uit mijn jeugd, kinderen die nieuwe speelmaatjes hadden gevonden en vooral Lulu die letterlijk op handen gedragen werd door iedereen die er de kans toe kreeg, ik heb er geen woorden voor, een uniek gevoel van verbondenheid…

En dan geef je een feest om iedereen te bedanken en nu wil ik iedereen die aan het bedankingsfeest heeft meegewerkt ook nog eens bedanken!

Eerst en vooral Tina, de verantwoordelijke van het Maaltebruggekasteel, die dit feest in de eerste plaats mogelijke maakte, ze heeft een hart van goud en een natuurlijk organisatietalent.

Iedereen die meegeholpen heeft aan het eten : mama, Ilke, Sarah, Chrisje, tante Rita, Klaarke, Ann, Lies, Kjell, Jolien,

Papa, die het feest vastgelegd heeft op foto, zodat ik me zorgeloos kon focussen op de mensen.

Mama, die haar oven overuren heeft laten draaien om de heerlijkste koeken en wafels tevoorschijn te toveren, die kussentjes uit de kringwinkel ging verzamelen, meehielp met het naaien van de kussenhoezen en de bloementuin van ons tante Rita leeggeroofd heeft ter versiering van de vaasjes ;-)

En natuurlijk Shih! Die mij steunde en mij mijn zin liet doen, die mij met mijn voeten terug op de grond wist te brengen als ik weer te perfectionistisch wou zijn, die vaak tussen twee vogelmobielen en over een berg kussens moest kruipen om door het huis te geraken en daar maar heel even over gemopperd heeft… love you!


Bedankt, iedereen die op het feest een centje heeft gedropt in de giftenbox. Met fierheid kan ik zeggen dat we 800 euro kunnen storten op de rekening van het Kinderkankerfonds! #teamlulu, jullie zijn de max! We houden van jullie! Afspraak volgend jaar? Het zou mooi zijn…

Deze fotootjes zijn genomen door nonkel Henri ;-)