maandag 3 augustus 2015

#teamlulu feest

Toen ik met bibberende knieën in het UZ zat, hevig hopend dat Lulu zou genezen, dacht ik : “Als dit goed afloopt, wil ik een groot feest geven om iedereen te bedanken.” En nu de droom van Lulu’s genezing in vervulling is gegaan, wil ik ook die andere droom verwezenlijken. Dus noteer het maar in jullie agenda : 30 augustus in het Maaltebruggepark in Gent, van 14u tot 18u, een groot feest voor #teamlulu. Wij zorgen voor drank, hapjes en een springkasteel en jullie voor jullie vrolijke aanwezigheid en de zon!

Iedereen is welkom, maar laat wel weten voor 20 augustus of je komt en met hoeveel je komt. Jullie hoeven niks mee te brengen, ook geen cadeautjes voor Lulu, haar kamer staat al barstensvol, er kan echt niks meer bij. Voor wie toch graag iets wil geven, zal ik een giftenbox zetten waar je een centje in kan droppen om het feestje te helpen sponsoren en wat er teveel is, geven we aan het Kinderkankerfonds.

Tot gauw!

Hanne, Shih en Lulu