maandag 5 januari 2015

De bestraling gaat goed

Ondertussen is haar radiotherapie al 3 weken bezig. En ik heb nog geen tijd gemaakt om bij te bloggen. Maar alles gaat goed. Lulu ondervindt weinig last van de bijwerkingen.


6 weken lang moeten we elke dag naar de P7, behalve in het weekend. Lulu moet elke keer opnieuw onder narcose, dus geen ontbijt. Om 8u15 wordt ze op mijn schoot in slaap gedaan via haar Hickman katheter. Dat moet omdat ze heel erg stil moet liggen en dat kunnen we op haar leeftijd nog niet gedaan krijgen. Dan krijgt ze haar bestraling en na een half uurtje wachten in de wachtzaal, mogen we terug bij haar. Vaak slaapt ze nog een kwartiertje bij en wordt dan redelijk slaapdronken wakker. Thuis, rond 9u30, krijgt ze ontbijt en beginnen we de dag met een dik uur vertraging. Dat valt dus best wel mee. En elke vrijdag krijgt ze een cadeautje. De eerste keer was het een troetelbeer! All right!En hier een filmpje over hoeveel last Lulu heeft van de bijwerkingen:
Een groot voordeel voor Lulu zelf is dat ze wat meer bij andere kindjes mag (op voorwaarde dat ze al de windpokken hebben gehad en dat ze niet verkouden of ziek zijn). Dus groen licht voor glijbaanpret met buurmeisje Eline!