woensdag 19 maart 2014

Talloor en Moose In The City

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
In Gent raakte ik toevallig aan de praat met Katrien, een toffe madam die ook nog in hetzelfde reclamebureau bleek gewerkt te hebben als ik. Na de blablabla over de collega’s, merkte ik dat zij net als ik een vurige passie bleek te hebben voor interieurdesign. En kijk nu, een jaartje later werkt ze als designverantwoordelijke bij Moose In The City in Antwerpen, een leuke conceptstore met voornamelijk Scandinavische producten. Toen ze me vroeg om iets met de borden te doen die ze verkopen, was ik direct enthousiast. Naast de seizoensborden van de Finse designer Marimekko, hebben ze ook het elegante porselein van Bloomingville. En daar ben ik mee aan de slag gegaan. Het moet niet altijd vintage zijn, hé.    

Dus heb je ook al een tijdje last van die ene kale muur in je huis die je maar blijft aanstaren? Verlos hem van zijn naaktheid en bel me. Ik schik zowel nieuwe als vintage bordjes op je muur. Ook al heb je zelf al borden, ik zoek de ontbrekende stuks om je set compleet te laten passen in je interieur. Je kan me vinden op Facebook, op mijn website en op Pinterest of gewoon via ouderwetse e-mail : hanne@talloor.com

Tot snel!
Hanne
XOXO