donderdag 13 maart 2014

Kan je verliefd zijn op chocolade?

Ik wel.

Ik zag ‘m voor het eerst in een lunchbar in Brussel : the fluffiest marshmallow van Barù. Ik had hem nog maar in mijn handen en hij was al verdwenen… in mijn mond, geloof ik. Sindsdien ben ik fan. Ondertussen heb ik ontdek dat het een Belgisch bedrijfje is die ze maakt. Sneeuwwitte marshmallow omhuld met chocolade en bovenaan altijd een tot de verbeelding sprekende vulling : ginger-lime, caramel fleur de sel,…
                                                                                                                                                           


Maar het is niet alleen de chocolade die me zo vrolijk maakt, het is ook de vormgeving, de kleurtjes, de namen die de lekkernijen dragen, hoe ze communiceren op hun Facebook-pagina, het zit allemaal zo goed in elkaar.
En ze zijn niet zomaar verkrijgbaar. In een handvol lunchbars in Brussel en verder heb ik ze nog niet gezien. Maar gelukkig kan je pakketjes bestellen via hun website. Leuk cadeau voor iemand… als jezelf of iemand anders… die ook jezelf kan zijn…
Beste mensen die Barù opgericht hebben, jullie weten hoe jullie iemand verliefd kunnen maken op chocolade. En jullie zullen ongetwijfeld nog meer slachtoffers maken ;-)

Groetjes,
Hanne