zondag 7 juli 2013

DIY juwelen prikbord


Ik draag te weinig juwelen en dat vind ik jammer. Want ik heb nochtans een berg oorbellen en halskettingen. En dat is nu net het probleem : ik heb geen overzicht. Kijk eens wat een rommeltje... Begin hier maar eens in te zoeken…
Bij Julia, de meter van Lulu, had ik een prikbord gezien waar ze al haar juwelen op vastprikte. Leuk idee, makkelijk te maken, dus ben ik ook maar aan de slag gegaan.
Ik heb voor een paar euro’s een oud prikbord gevonden in de kringloopwinkel en wit geschilderd.
 De harlekijn houdertjes heb ik met een snijmes uit schuimkarton (kadapak) gesneden, want daar kan je makkelijk een speldje of je oorbellen door prikken. En je kan die makkelijk schilderen met acrylverf. Ik heb me laten inspireren door het ontwerp van m’n blog, maar je kan gelijk welke figuren en kleuren kiezen.